Spova VZW

Spova.be - Waar Sport en Innovatie Samenkomen

Bij Gettoweb BV hebben we de eer gehad om samen te werken met Spova vzw om een website te creëren die de bruisende energie en onvermoeibare passie van deze organisatie weerspiegelt. Spova.be is veel meer dan alleen een website; het is een venster naar een wereld van sport en inclusiviteit.

Verschillende sportdisciplinesSpova vzw heeft een bewonderenswaardige missie: het toegankelijk maken van sport voor kinderen van alle leeftijden en capaciteiten. Onze taak was om deze missie online te vertalen, en met Spova.be hebben we dit doel met glans bereikt. De website is een platform dat de verscheidenheid aan sportmogelijkheden en evenementen die Spova aanbiedt, in de schijnwerpers zet.

Online inschrijven


De website moet het aan de organisatie mogelijk maken om op een efficiënte manier hun sportkampen te organiseren. In de backend van het syteem kunnen de beheerders snel en efficiënt de inschrijvingen opvolgen, zij kunnen zelf kampen instellen en wijzigen en kunnen tevens de online betalingen opvolgen.

Nadat het kamp is afgewerkt creeërt het systeem zelf de nodige administratieve attesten.

Zo voorzien wij een administratieve tool die het werk van de organisatie een pak vereenvoudigt.

User ExperienceOns ontwerp streefde ernaar om de website toegankelijk te maken voor iedereen. De gebruiksvriendelijkheid en heldere navigatie zorgen ervoor dat iedereen eenvoudig informatie kan vinden en deel kan nemen aan de activiteiten van Spova vzw.

Trots op deze applicatie


Op deze tool zijn we enorm fier omdat we zelf merken welke vooruitgang Spova Vzw heeft kunnen maken. We zien amper uitval of niet geslaagde betalingen en moeten amper ingrijpen in het systeem.
Dit geeft ons als ontwikkelaar zelf een heel leuk voldaan gevoel!

De backend van het systeem kunnen we u jammergenoeg niet tonen, maar check zeker eens de front end van het eindresultaat. ;-)Op zoek naar een gedreven IT partner?

Contacteer ons telefonisch of via mail