Royal Belgian Tennis Federation

Nieuwsgierig naar hoe passie voor tennis, innovatieve technologie en verfijnd webdesign samenkomen in één buitengewone online ervaring? Welkom bij KBTB.be, de online creatie van Gettoweb BV voor de Koninklijke Belgische Tennis Federatie!

Bij Gettoweb BV geloven we dat het web een plek moet zijn waar schoonheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid hand in hand gaan. KBTB.be is ons bewijs van die overtuiging.


Op de website van KBTB.be ontvouwt zich een schat aan informatie en functies, ontworpen om tennisliefhebbers van alle niveaus te boeien. Via een API koppeling met X (vroeger Twitter) is de website steeds up to date met de laatste nieuwsberichten.

Wat deze website echt bijzonder maakt, is de naadloze gebruikerservaring. Dankzij ons intuïtieve ontwerp kunnen bezoekers eenvoudig navigeren en de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. Of je nu een doorgewinterde speler bent of gewoon nieuwsgierig bent naar tennis, KBTB.be heeft voor ieder wat wils.

Gettoweb BV heeft samengewerkt met de Koninklijke Belgische Tennis Federatie om een website te creëren dat de passie voor tennis viert en tegelijkertijd de grenzen van modern webdesign verlegt. We zijn trots op het resultaat en nodigen je uit om zelf een kijkje te nemen op KBTB.be.Op zoek naar een gedreven IT partner?

Contacteer ons telefonisch +32 479 87 52 62 of via ons contactformulier