bdvino.be - Wijnshop

Bij Gettoweb BV zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen om onze expertise in webdesign te tonen. Het project bdvino.be is een lichtend voorbeeld van onze inzet voor innovatie, creativiteit en klanttevredenheid.

Het Begin van een Inspirerende Samenwerking

Onze reis met bdvino.be begon met de wens van het BDVino-team om een webshop te creëren dat het ruime aanbod van bdvino.be presenteert en converteert. Deze visie sprak ons meteen aan en we waren enthousiast om hieraan deel te nemen.

Een Website Die de Smaakpapillen Prikkelt

De uitdaging was om een website te ontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook een gebruiksvriendelijk en vlot bestelling mogelijk maakt.

Enkele features van de Website

  • De soorten wijn: Er zijn 4 hoofdcategorieën die duidelijk worden onderscheiden van elkaar (rode wijn, witte wijn, rosé en bubbels).

  • Bestellen en online betalen: Er werd een koppeling voorzien met Stripe (online betalingsprovider) zodat de betalingen automatisch op de rekening van bdvino.be komen.

  • Cadeaubonnen: Er werd een systeem uitgewerkt waarbij de beheerders van de website zelf acties kunnen opzetten en vlot bijhorende coupons kunnen aanmaken. Tevens is voorzien dat er regelmatig X+1 acties kunnen worden aangemaakt

  • Facturatie: Van elke betaling wordt er in het systeem een factuur en bestelbon aangemaakt. Zo kan de informatie vlot naar de boekhouder zodat ook al de administratieve vereisten worden voldaan.

Een Creatieve Samenwerking

De ontwikkeling van bdvino.be was een boeiende reis waarbij we intensief samenwerkten met het BDVino-team. Hun diepgaande kennis van wijn, gecombineerd met ons webdesign-expertise, resulteerde in een website die de schoonheid en complexiteit van Belgische wijnen vastlegt.

Het Resultaat

Het eindresultaat, bdvino.be mag gezien worden. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Wilt u graag een wijntje bestellen, aarzel niet en surf naar www.bdvino.be


Op zoek naar een gedreven IT partner?

Contacteer ons telefonisch of via mail