Noiski Records Webshop

Bij Gettoweb BV hebben we altijd gestreefd naar het verleggen van de grenzen van webdesign, en de website noiski-records.be is een levendig voorbeeld van onze toewijding aan innovatie en creativiteit.

Welkom in de wervelende wereld van Noiski Records! Deze dynamische website, ontworpen door Gettoweb BV, vangt de essentie van muziek en cultuur.

Muziek in de SpotlightOp noiski-records.be staat muziek centraal. De website nodigt je uit om te bladeren doorheen heel de catalogus van Noiski-records.   De site is een ware verzameling van artiesten, tracks en albums die de zintuigen prikkelen en de verbeelding aanwakkeren.

Ontdek Nieuwe GeluidenDankzij ons doordachte ontwerp kunnen bezoekers eenvoudig door de catalogus bladeren en nieuwe favorieten ontdekken. Of je nu van elektronische beats, soulvolle klanken of rock 'n roll houdt, Noiski Records heeft voor elk wat wils.

Koppeling met Discogs


De uitdaging van deze website was om een koppeling te voorzien met het wereldwijde muziekplatform Discogs.
Discogs bevat heel wat informatie over alle internationale platen.

Hiervoor hebben we een API koppeling tot stand gebracht waardoor elke dag al de nieuwe informatie per plaat word ingeladen.

Een huzarenstukje maar wel iets waar we fier op zijn.
Ontdek de ritmische en boeiende wereld van noiski-records.be, een getuigenis van innovatief webdesign en muzikale passie, mogelijk gemaakt door het Gettoweb BV-team. Muziek was nog nooit zo mooi online!Op zoek naar een gedreven IT partner?

Contacteer ons telefonisch +32 479 87 52 62 of via ons contactformulier